Angelo Meijers

Fijngevoelige en scherpzinnige verbinder met een groot hart die openend en dichtend vele harten weet te raken.

 

Angelo Meijers is inspirator, spreker en schrijver. Hij werd geboren op 3 januari 1967 in Hoensbroek. In 2012 zette hij een punt achter zijn maatschappelijke carrière en verhuisde naar West Kelowna in de Canadese provincie British Columbia. Angelo bracht eerder drie Engelstalige boeken uit waarin hij het wonder en de schoonheid van het leven viert en initieerde inmiddels vele Lichtcirkels in Nederland en België. 

 

Sinds 2022 woont Angelo weer in Nederland in is een veelgevraagd spreker. In 2021 bracht hij zijn eerste Nederlandstalige boek uit bij Elk Uitgevers met de titel Niets is wat het lijkt. In het voorjaar van 2022 verschijnt de opvolger Niets is onmogelijk


Titels

"Het zou voor iedereen verplichte kost moeten zijn. Een enorme aanrader, vooral in deze chaotische tijd."

Lezersreactie van Loes van Abel over Niets is wat het lijkt

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Niets is onmogelijk. Dat bewijst deze inspirerende verzameling verhalen en gedichten van Angelo Meijers. Even kleurrijk en scherpzinnig als zijn voorganger Niets is wat het lijkt beschrijft de auteur de veranderende wereld vanuit een grenzeloos vertrouwen in de verbindende kracht van het hart en de ziel van elk mens. Angelo laat nog meer van zichzelf zien en weet middels zijn woorden vele harten te raken. Niets is onmogelijk geeft hoop in onzekere tijden en doet beseffen dat we elkaar meer dan ooit nodig hebben. Het laat ook zien dat de wereldwijde beweging op weg naar vrijheid, vrede en verdraagzaamheid niet meer te stoppen is. Deze krachtbundel is als een brug naar deze nieuwe wereld. Van verdeeldheid naar verbinding. Samen naar vrijheid. 

 

Angelo Meijers werd geboren op 3 januari 1967 in Hoensbroek. Na een succesvolle carriere als ondernemer verhuisde hij in 2012 met zijn gezin naar Canada waar hij in het Engels een drieluik schreef over zijn eigen spirituele reis. In 2021 volgde zijn eerste Nederlandstalige boek Niets is wat het lijkt. Naast zijn jarenlange vrijwilligerswerk met daklozen in Canada heeft Angelo een groot aantal Lichtcirkels geinitieerd in Nederland en Belgie. Momenteel is Angelo weer woonachtig in Nederland waar hij een veel gevraagd spreker is. Zijn inspiratie en inzichten over de transformerende tijd waarin we nu leven geven velen steun en vertrouwen in een mooiere toekomst. Een wereld waarin liefde en vrede centraal staan. Een wereld vol bezieling en verbinding. Een wereld die aan het ontwaken is. 

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

In het Engels verschenen eerder de volgende titels van zijn hand:

  • Journey into the Soul

  • The Indomitable Silence

  • Cabins in Heaven

 


Video's