Een uitzonderlijk levensverhaal van een echtpaar met een rijke ervaring op het hoogste strijdtoneel van de oosterse krijgskunsten. Letterlijk en figuurlijk hebben Edgar en zijn vrouw Audrey de klappen van het leven opgevangen en laten in dit boek het achterste van hun tong zien. Wanneer ze het roer zakelijk en privé drastisch omgooien, ontdekken ze de magie van rust en overzicht. Dit heeft geleid tot de lijfspreuk: doe ff rustig!

 

Audrey was jarenlang één van de CFO’s van Rabobank Nederland en verantwoordelijk voor een budget van 800 miljoen euro. Daarnaast had ze een glansrijke topsportcarrière in Judo en Mixed Martial Arts. Edgar werd opgeleid in Japan en groeide uit tot één van de hoogst en meest gegradueerde vechtsportmeesters ter wereld.

De principes van de martial arts vormen de basis voor de methode ZIE HET, DOE HET EN DEEL HET. Een overzichtelijk stappenplan waarmee ook jij kunt loskomen van de ratrace en de stuurman wordt én blijft van je eigen leven.

 

Edgar Kruyning (1969) is grootmeester en een autoriteit op het gebied van martial arts. Hij ontwikkelt als ondernemer methodes voor trainings- en coachingsdoeleinden en is auteur van diverse vakspecifieke boeken omtrent persoonlijke ontwikkeling.


Dit product is verkrijgbaar in de webshop van de auteur


Foto's