Dit gedeelte van onze website is nog deels onder constructie

Herman Annema

Herman Annema (14 apil 1978, Drachten)  groeide op met de boeken van W.G. van de Hulst en de schelmenverhalen van Dik Trom en Pietje Bell. Later haalde hij uit de bibliotheek alles van Snuf de Hond, De Kameleon, de Vijf en Arendsoog. Op televisie kon hij helemaal opgaan in de degen- en mantelfilms van Errol Flynn, de ruimteavonturen van Buck Rogers en de magie van The Neverending Story. Voor wat betreft zijn muzikale ontwikkeling: die stond destijds nog in de kinderschoenen. In de man van nu, woont nog altijd de jongen van toen. En dat is voor Herman een geruststellende gedachte.

Lees meer »

Ingrid Bergman

Praktische dromer, humoristische deepdiver, woordkunstenaar, magieverbinder, levensondernemer, hartenopener, glansheldermaker. 

Lees meer »

Marloes Vis van Heemst

'Hoopverlener' Marloes Vis van Heemst is organisatiewetenschapper, maar wel een eigenwijze. Ze klom de boom in met haar idealen om de wereld te overzien vanuit een nieuw perspectief en schreef er een boekje over: De boom in met je idealen (2021). Een jaar later presenteerde ze een vervolg: Idealen in uitvoering (2022).  Ondertussen wordt haar derde titel verwacht. 

Lees meer »