OVER ONS

"Mama, er komt een eland uit de lucht vallen!" Het is begin 2017 en hartje winter. Uit het niets roept de 7-jarige Lars iets ongrijpbaars dat pas verder in de tijd een betekenis krijgt. Ruim een jaar later wordt Eland geboren.

De geboorte van Eland is voor Bart van Tongerlo aanleiding om weer te gaan schrijven. Onder de naam Stuubs begint hij zijn ervaringen als vader te delen. Wanneer het idee ontstaat om een boek te schrijven over vriend en cabaretier Leon van der Zanden wordt op 4 maart 2019 Moose Up Your Life | Books geboren en wordt 'Geen Cabaretier' in eigen beheer uitgegeven. Ondertussen werkt Indira van Tongerlo aan haar debuutroman welke in oktober 2020 wordt uitgebracht. 

Met het uitgeven van de brievenbundel Hugo ik ben ook jouw  soldaat niet in september 2020, komt alles in een stroomversnelling terecht. Indira beëindigt in november haar werkzaamheden binnen het sociaal domein van de overheid en stapt op 1 januari 2021 in het groeiende bedrijf. De naam wordt veranderd in Elk Uitgevers.